Tratamentul cu Botox pentru păr: 3 mituri false & 3 beneficii

par

Dacă te gândești la riduri și la imperfecțiuni faciale, te gândești la Botox, o soluție modernă pentru eliminarea urmelor de oboseală. De ce n-ar fi la fel de simplu și pentru păr? Am o veste bună: este chiar mai ușor! Tratamentul cu Botox pentru păr presupune o serie de beneficii care combat vârfurile despicate, lipsa de volum sau de luciu, și părul deteriorat, prea rar sau electrizat. Totodată, este ideal dacă îți dorești să îți îndrepți părul și să dureze!

Vremea este aspră cu textura și strălucirea părului tău, și este un lucru știut că firul de păr își pierde elasticitatea și volumul odată cu trecerea timpului. Cu toate acestea, nu înseamnă nicidecum că trebuie să îți ții mereu părul prins, sau să te tunzi scurt!

Rezultatele se cunosc după prima ședință, însă experții recomandă cel puțin 4 ședințe la distanță de câte 15-30 de zile pentru ca tratamentul să reziste pe o perioadă îndelungată.

botox par

Cuvântul „Botox” este un magnet de mituri și preconcepții neadevărate, bazate pe lipsă de informare. Hai să vedem cum putem lămuri lucrurile!

  

1. Tratamentul cu Botox pentru păr este o injecție – FALS

Spre deosebire de echivalentul său în materie de piele, Botox-ul pentru păr nu presupune ace sau înțepături! Din contră, este aplicat cu o pensulă, în același fel în care au loc majoritatea tratamentelor pentru păr.

Așadar, dacă te temi de injecții, nu trebuie să îți învingi fricile pentru a beneficia de acest tratament.

Atenție! A nu se confunda cu procedura în care doctorul dermatolog injectează toxină botulinică direct în scalp pentru a reduce secreția de ulei.

 

2. Tratamentul cu botox pentru păr nu este potrivit pentru oricine – FALS

Indiferent de textură, lungime sau de culoarea părului, Botox-ul va face, cu siguranță, minuni cu părul tău!

Desigur, efectele pozitive ale tratamentului vor fi mai evidente în cazurile în care părul este uscat, deteriorat, electrizat sau lipsit de volum. Însă procedura protejează și asigură luciul și catifelarea oricărui tip de păr. De asemenea, în cazul părului ondulat sau creț, Botox-ul ajută la îndreptare și face aranjarea părului să fie mai ușoară!

Nici vopseaua de păr nu afectează în niciun fel acest tratament. Din contră, el este recomandat (însă nu mai devreme de 2 săptămâni de la ultima vopsire).

 

2 2

  

3. Tratamentul cu botox pentru păr conține toxina botulinică – FALS

Contrar numelui procedurii, Botox-ul pentru păr nici măcar nu are în compoziție toxina botulinică (Botox). Acesta și-a câștigat numele pentru că are aceleași efecte pentru păr pe care Botox-ul le are, în mod normal, pentru piele.

Așa cum Botox-ul care rezolvă problema ridurilor relaxează mușchii feței și face pielea să fie catifelată, varianta pentru păr ajută la umplerea fibrelor părului, reconstruind firul până la rădăcină. De asemenea, flexibilizează fără a îngreuna și asigură o textură moale, dar fără fire rebele. Astfel, părul tău își recapătă volumul, vitalitatea și strălucirea!

 

botox pa

  

Și, acum, care sunt meritele nerecunoscute ale tratamentului cu Botox pentru păr?

  

1. Produsul conține exclusiv ingrediente din plante

Spre deosebire de majoritatea tratamentelor pentru păr, tratamentul cu Botox nu conține formaldehidă, o substanță chimică folosită adesea pentru a asigura îndreptarea firului de păr. În fapt, Botox-ul nu presupune nicio reacție chimică pentru a produce efecte de durată.

Dintre ingredientele sale, acidul salicilic este un beta hidroxiacid provenit direct din natură, găsit adesea în frunzele de salcie și de plop, iar aurul lichid nu este nimic altceva decât o denumire populară a uleiului de argan!

 

DĂ CLICK PE IMAGINE PENTRU OFERTĂ

  

2. Tratamentul cu botox pentru păr întinerește șuvița

Cea mai importantă calitate a acestui tratament este că previne căderea părului, rărirea acestuia și problemele cu vârfurile despicate.

Ședințele cu Botox pentru păr îi redau finețea și textura naturală, fără a fi invazive chimic. De asemenea, protejează firul de păr sensibil fără a-l întări.

 

 

botox par

 

 

3. Botox-ul pentru păr reduce semnificativ necesitatea plăcii

Deoarece aranjează în mod natural și întinde firul de păr, acest tratament te scutește de folosirea plăcii de păr în fiecare zi. Astfel, nu mai este nevoie să îți pui părul în pericol zilnic pentru efectul catifelat dorit.

Iar efectele Botox-ului pentru păr țin între 2 și 4 luni, în funcție de lungimea părului, de viteza de creștere, de textură și de numărul de ședințe avute!

  

5 1

 

Gânduri de încheiere despre tratamentul cu botox pentru păr

Frecvența și numărul de ședințe indicate pentru tratamentul cu Botox pentru păr variază de la persoană la persoană. Este întotdeauna important să consultăm un specialist în materie de păr pentru a primi recomandări avizate. Profesioniștii noștri știu ce este cel mai bine pentru fiecare textură.