5 coafuri în trend ale anului 2023

coafuri trend 2023

Dacă simțeai nevoia să faci o schimbare, odată cu rezoluțiile noului an, dar nu știi ce se poartă sau ce te-ar avantaja, aruncă un ochi pe trend-urile anului 2023.

Rezumând cele mai căutate stiluri în materie de păr, echipa Cinnamon a pus cap la cap o listă de inspirații actuale de la care să pornești.

1. Tunsorile în scări

În 2023, optăm pentru volumul și textura unei tunsori în scări. Căutările Google pentru tot ce înseamnă o tunsoare sau o coafură care arată „fără efort” au crescut preponderent în popularitate în ultimele luni ale lui 2022. Fie că vorbim de scările tip „shag”, tunsoare-lup sau crearea unui efect de volum în creștetul capului, aceste servicii devin cele mai cerute în saloanele de specialitate. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Hillier (@biancacolour)

2. Șuvițele blonde

Nu doar pentru că sunt mai ușor de întreținut decât un vopsit total, ci și pentru că vor fura ochi în 2023, șuvițele încep să fie tot mai atractive. Este vorba despre acele șuvițe câteva nuanțe mai deschise, care aduc mai mult a păr decolorat de soare, decât a contrast puternic. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danielle Priano (@daniellepriano)

 

DĂ CLICK PE IMAGINE PENTRU OFERTĂ

  

3. Bobul Amelie

Pe cât de suprasaturată devenise tunsoarea bob în ultimii câțiva ani, experții spun că bobul Amelie este alternativa perfectă pentru a fura startul trendurile în materie de păr ale acestui an. De asemenea, este alegerea ideală dacă părul tău se încadrează în categoriile mediu sau scurt și vrei o împrospătare. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☾ zoë isabella poetry (@zoelaz)

 

4. Vopseaua arămie

Te gândești să-ți schimbi culoarea părului, dar nu știi cum? O variantă ar fi arămiul, purtat tot anul de vedete precum Zendaya sau Kylie Jenner, o culoare potrivită pentru toate fototipurile pielii. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scatty Lu (@lulustone_)

 

5. Accesoriile de păr

Chit că abia începe să-ți crească bretonul și vrei să renunți la el sau este pur o alegere stilistică, accesoriile de păr se poartă din nou. Este vorba de clame de păr pline de personalitate, bentițe sau agrafe care dau părului desprins o nouă strălucire. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

 

Tu ce coafuri ți-ai salvat pe Pinterest?