Manichiuri de încercat primăvara aceasta

manichiuri

Dacă simți nevoia să încerci ceva fresh în materie de manichiură, iată aici niște sugestii în conformitate cu trend-urile sezonului. Am adunat în acest articol cinci dintre cele mai apreciate manichiuri ale sezonului pentru a-ți da inspirație pentru următoarea programare.

 

Contrast de pattern-uri

Nu trebuie să alegi dintre simplitatea unui french sau nude, și efectul eclectic pe care o culoare puternică sau intensitatea sclipiciului. Le poți combina, într-o manichiură care îmbină două stiluri total diferite.

Accentele neașteptate și o manichiură cu un twist sunt mai la modă ca niciodată! Spontaneitatea este o rețetă de succes în această primăvară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cupio (@cupio.ro)

 

Manichiuri în trend: variațiuni de french neconvențional

Manichiura french a revenit în glorie, în diferite reinterpretări originale.

De la alegerea unei culori atipice pentru această tehnică, la o formă iregulată sau mai groasă, limita este cerul în ceea ce privește inventivitatea!

Delicatețea rozului pudră

Un aspect natural al unghiilor va fi întotdeauna apreciat. Primăvara aceasta, pastelurile pudrate (și în special rozul) sunt pe val!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cupio (@cupio.ro)

Modele și culori vibrante pentru manichiuri perfecte

O manichiură dinamică este o manichiură de care nu poți să te plictisești! În special verdele, dar, în principiu, toate nuanțele îndrăznețe îți vor face unghiile să iasă în evidență.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPI (@opi_professionals)


Culorile asemănătoare pielii

Fii cameleonică și versatilă cu o manichiură care se confundă cu pielea ta naturală! O culoare asemănătoare, dar puțin mai puternică, va accentua un efect inedit, și nu va rămâne neobservată!

Indiferent de lungime, acest truc îți garantează unghiile ideale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPI (@opi_professionals)

Te așteptăm la Cinnamon Beauty Salon să încerci manichiuri în trend, pentru a te bucura de o primăvară frumoasă și pentru a fi mereu la modă.