5 remedii naturale pentru gene lungi

gene lungi naturale

Știm cum e să sapi internetul pentru câteva informații utile despre obținerea unor gene lungi, în mod natural. De obicei, e vorba de fapt de magazine online sau influenceri care te redirecționează către produse proprii. Însă, dacă ești în căutarea remediilor naturale și accesibile, citește mai departe. Cel mai probabil, pe majoritatea le ai deja în bucătărie. 

 

1. Ulei de ricin

În proporție de 90%, uleiul de ricin din acid ricinoleic, care s-a demonstrat că ajută la creșterea părului. Din același motiv, este și o alternativă bună pentru a întreține grosimea și rezistența genelor tale. 

 gene lungi

Mod de aplicare: Ai nevoie de o linguriță de ulei de ricin păstrat la rece și niște dischete demachiante. Înainte de aplicare, genele trebuie să fie proaspăt spălate și uscate. Umezește dischetele demachiante în ulei de ricin și folosește-le pentru a-l aplica de-a lungul genelor. Evită să îți ajungă uleiul în ochi. Lasă genele îmbibate în ulei de ricin așa peste noapte și spală-le bine de dimineață.

 

2. Ulei de cocos

Uleiul de cocos este folosit pentru păr datorită efectului său de penetrare care ajută la prevenirea pierderii proteinelor din firul de păr. Din același motiv, poate fi folosit pentru tratarea subțierii firului de păr și stimulează creșterea mai rapidă a genelor. 

gene lungi

Mod de aplicare: Ai nevoie de o linguriță de ulei de cocos păstrat la rece și dischete demachiante. Înainte de aplicare, generale trebuie să fie proaspăt spălate și uscate. Înmoaie discheta demachiantă în ulei de cocos și aplică-l de-a lungul bazei genelor. Evită să îți ajungă uleiul în ochi. Lasă uleiul peste noapte și spală-ți bine genele de dimineață. 

 

laminare

CLICK PE POZĂ PENTRU A TE BUCURA DE OFERTA COMPLETĂ

 

3. Vitamina E

Vitamina E este un antioxidant puternic. Reduce oxidarea dăunătoare care cauzează pierderea părului. De asemenea, conține tocotrienol care poate ajuta la mărirea numărului de fire de păr. Astfel, ajută la obținerea genelor dorite. 

gene lungi 4

Mod de aplicare: Vitamina E poate fi aplicată local pe gene. Este chiar mai bine dacă o poți lua ca supliment oral. Dar înainte de a lua suplimentele, discută cu doctorul tău pentru a stabili dozajul recomandat. 

 

4. Ceai verde

Ceaiul verde e o sursă de polifenol care ajută direct la creșterea părului. Așa că poate ajuta și la creșterea genelor tale.

gene lungi 5

Mod de aplicare: Ai nevoie de o linguriță de frunze de ceai verde (sau un pliculeț de ceai) și o cană de apă fiartă. Lasă ceaiul la făcut pentru 5-10 minute. Bea-l cât încă e cald. De asemenea, poți răci ceaiul și îl poți aplica local la baza genelor folosind o dischetă demachiantă. Bea ceai verde de 2 ori pe zi sau aplică-l local o dată pe zi. 

 

5. Vaselină

Vaselina hidratează pleoapele și te ajută să scapi de acarieni, prevenind deteriorarea genelor. Deși nu ajută direct la creșterea genelor, e importantă menținerea genelor sănătoase, odată ce ai ajuns la formula ideală.

gene lungi 3

Mod de aplicare: Pune vaselină pe o dischetă demachiantă și aplic-o pe gene. Asigură-te că nu îți intră în ochi. Lasă vaselina pe gene peste noapte și spală-le bine de dimineață. 

 

Spune-ne cum a mers pentru tine!

16 raspunsuri

Comentariile sunt închise.