Coafuri back to school, simple și gata de luat cu tine la școală

coafura back to school

Te poți întoarce la școală, liceu sau facultate cu o coafură fresh și simplă, care va stârni cu siguranță valuri de complimente. Și ghici ce: nici măcar nu va trebui să-ți setezi alarma cu două ore mai devreme ca să poți să faci asta! Chiar dacă există o tentă de tristețe pentru că vara s-a sfârșit, nimic nu întrece acele vibrații de back to school. E ocazia perfectă să-ți revezi prietenii zilnic. Desigur, este scuza perfectă pentru a adăuga câteva ținute noi în garderobă. Este, de asemenea, o oportunitate primordială de a încerca niște coafuri noi pentru școală. Citește mai departe pentru a vedea selecția noastră de coafuri back to school, drăguțe și ușor de purtat pe holurile școlii pe care le poate încerca oricine – chiar dacă dormi prea mult.

1. Cocuri duble

coafura back to school: cocuri

Coafura cu dublu coc este în egală măsură elegantă și jucăușă. Chiar dacă este un stil foarte structurat, are totuși o blândețe a sa.

Pentru a obține această coafură, desparte părul în două părți egale, încercând să găsești mijlocul podoabei capilare, apoi piaptănă-ți părul în două cozi de cal mici.

Pentru a păstra cocurile fixate și perfecte, ajută să folosești elastice pentru cocuri. Nu uita de puțin fixativ pentru a-ți păstra cocurile frumoase și jucăușe pe întreaga durată a zilei.

2. Bucle inspirate din anii ’70

coafura back to school: bucle

Să ne întoarcem în urmă cu câteva decenii și să ne bucurăm de farmecul anilor ’70.

Buclele libere și stilurile shaggy sunt ultra-trendy chiar dacă nu mai trăim acele vremuri. Tocmai de aceea sunt unele dintre cele mai bune coafuri pentru școală.

Și bonus: funcționează pe toate lungimile de păr.

3. Coafuri back to school: codițe împletite în stil francez

coafura back to school: codite impletite

Dacă te gândești la codițele împletite din copilărie și încă ți se pare o coafură pentru copii, o poți aduce la nivel de profesionist prin împletiturile imaculate și împărțirea simetrică a părului în părți.

Pentru a reuși să excelezi la această împletitură, aplică un spray cu aderență ușoară sau ceară pe părul umed sau uscat. Rezistența oferită de spray te va ajuta să obții într-adevăr un aspect neted, păstrând în același timp volumul.

Apoi, împarte părul pe centru și începe să creezi cele două împletituri franceze întinse înainte de a le asigura cu un elastic transparent la capete.

Asta e tot! Voila!

4. Coadă împletită

coafura back to school: coada impletita

Această coafură versatilă pentru școală poate înclina către stilul casual, sau o poți purta cu niște cercei și machiajul potrivit, transformând-o într-o coafură glamour.

Pentru a încerca această coafură back to school, usucă-ți părul neted. Apoi, începând chiar din centru, creează o panglică împletită în stil francez pe partea laterală a capului.

La final, prinde întreaga podoabă capilară într-o coadă de cal și ești gata de plecare.

5. Voluminous High Pony

coafura back to school: coada

Iată o coafură ușoară pentru școală, perfectă pentru oricine este dornic să-și arate textura încrețită a părului.

După ce ai aplicat un produs care definește buclele pe părul umed, adună-ți părul în partea de sus a capului până când valurile cad în mod natural în față.

Prinde-ți părul, trăgând în jos câteva șuvițe pentru a adăuga ceva mai multă suplețe în jurul feței.

6. Coafuri back to school: împletitură slabă

coafura back to school: loose braid

Pentru un aspect mai messy și mai casual, poți încerca această împletitură slabă, joasă.

Un arc simplu, manșetă pentru urechi, bande pentru cap sau un accesoriu frumos pentru păr sunt excelente pentru a îmbrăca firele cu textura naturală a valurilor zdrobite.

Adună-ți părul la ceafă și creează o împletitură simplă cu trei fire. Trage ușor de împletitură pentru a crea o senzație de slabă strângere și prinde capătul cu o panglică colorată.

7. Topknot la jumătate

coafura back to school: coc

Ultimele tendințe din modă o spun, iar nouă ne place: o coafură „ciufulită”, dar elegantă în același timp, este cheia pentru un look perfect.

Păstrarea echilibrului nu este ușoară, dar este importantă atunci când mergi într-o locație semi-formală.

Începe prin adăugarea unei mișcări părului cu un spray texturizant. Apoi trage un sfert din păr în sus și fixează-l în partea de sus a capului.

Cel mai bun sfat pentru a obține un coc perfect este să folosești un ondulator mare și să ondulezi secțiunea superioară în coadă de cal, făcând capetele să aibă o îndoire perfectă.

Pentru a menține cocul moale și ușor, nu adăuga prea mult fixativ.

8. Coadă de cal întinsă pe spate

coafura back to school: coada pe spate

Dacă vrei să ridici la înălțime coada de cal tipică pentru o coafură back to school plină de farmec, ai găsit soluția.

Mai întâi de toate, vrei să te asiguri că elimini orice fir de păr răzleț și neascultător. Pentru aceasta, te va ajuta un ser care elimină frizz-ul din părul umed sau uscat.

Folosește un pieptene pentru a transfera uniform părul într-un elastic la coroana capului până ajungi la forma dorită și apoi prinde elasticul. Voila!

9. Coafuri back to school: clame laterale

 

coafura back to school: clame

Melancolia toamnei vine și cu un dor de vremurile când mergeai la școală pentru prima dată, iar părul tău îți era aranjat cu clămițe colorate peste tot.

Vestea bună e că acest look prinde bine chiar și atunci când nu mai ești la școala generală sau la grădiniță.

Poți adăuga un pic de strălucire rapidă look-ului tău prin aplicarea câtorva barete strălucitoare – de data asta nu cu fluturași.

Ca să pui în acțiune cofura, trebuie doar să îndepărtezi părul pe lateral cu un pieptene. Apoi, pulverizează părul cu un spray de texturare pentru a crea niște valuri naturale.

În final, fixează-ți baretele la o distanță de aproximativ un centimetru și jumătate și gata. Te întorci în copilărie.

Ți-ai ales coafura cu care o să-ți impresionezi colegii și colegele în prima zi de școală? Mai e puțin timp!