Salon de înfrumusețare nou? Vino la Cinnamon Beauty Salon din Traian

salon de infrumusetare - Cinnamon Beauty Salon Traian

Încă nu ai aflat vestea cea mare? Cinnamon Beauty Salon se extinde datorită încrederii pe care o aveți în noi! Încercăm să venim cât mai aproape de voi, așa că am deschis al treilea salon de înfrumusețare marca Cinnamon. Suntem  în zona Traian, aproape de inima Bucureștiului și sperăm că la fel de aproape de inimile voastre.

Ne-am găsit a treia casă în care abia așteptăm să vă găzduim preț de câteva clipe din zi, în timp ce colegii noștri își fac magia. Și ca să fim gazde primitoare, te ghidăm ca să nu te rătăcești.

Cum ajungi la Cinnamon Salon Traian

Pentru a ușura accesul tuturor, căsuța noastră nouă și noul nostru salon de înfrumusețare este situat la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de Piața Unirii, pe strada Traian numărul 85, sectorul 3.

Dacă ai chef de o plimbare, ca să-ți menții sănătatea prin mișcare, tot de la Piața Unirii vei merge aproximativ 25 de minute pe jos. Exact cât să-ți poți pune gândurile în ordine înainte de relaxarea de la salon.

Desigur, orice punct de pornire ai avea, ne găsești rapid pe Google Maps, așa că nu-ți face griji.

Noi ne-am îndrăgostit de zonă și sperăm că o să-ți placă și ție. Și pentru că nu vrem să te plictisești în zilele în care ai programare la Cinnamon Beauty Salon, o să-ți prezentăm câteva dintre frumusețile zonei.

Salon de înfrumusețare, vecin cu ceainării cochete

Dacă ajungi mai repede la programare, zona Traian îți oferă multe ocazii de relaxare. La mai puțin de 10 minute de mers pe jos, găsești o ceainărie boemă, Chaya Tea House. Aici poți savura un ice tea sau chiar un ceai, dacă ești mai curajos vara.

Dacă nu ți-ai găsit ceaiul preferat la Chaya, poți încerca un ice tea și la Ceainăria Green Tea.  Se află la doar 10 minute distanță de noi. Nu uita totuși de programare!

Puțin mai departe, cât să-ți crești apetitul dacă nu ți-era deja foame, găsești un restaurant simpatic, cu mâncare delicioasă pe alese. Restaurantul Simbio se află la 13 minute de mers pe jos de salonul nostru de înfrumusețare din Traian. Sperăm să ai poftă!

Iar dacă doar vrei să te odihnești puțin înainte de relaxare, poți alerga după umbră în Parcul Sfântul Ștefan.  E la doar 7 minute distanță de noi.

Ce facem noi în cel mai nou salon de înfrumusețare

După ce ți-ai ales modalitatea de relaxare dinainte de programare, iată că vine timpul să ne treci pragul și să ne saluți. Noua echipă te așteaptă cu entuziasm și cu un mare zâmbet pe buze, chiar și de sub masca de protecție.

După ce ai făcut cunoștință cu zona, vei face cunoștință și cu noi – dacă nu ne știi deja. Iată și câteva informații care să te pună la curent cu ce facem noi.

Avem grijă de părul tău

salon de infrumusetare - coafor

Știm grijile fiecăruia dintre noi atunci când vine vorba de îngrijirea părului.  Însă indiferent de problema cu care te confrunți – fie că ai părul deshidratat, despicat, uscat sau uleios – sau chiar dacă nu ai nicio problemă și vrei doar un look fresh, noi suntem gata să-ți oferim expertiza și cele mai bune servicii. Începem de la tuns, coafat și vopsit sau orice dorințe ai tu.

Avem grijă de pielea ta

Ne pasă de sănătatea și aspectul pielii. Experiența ne-a învățat o mulțime de tehnici prin care să readucem suplețea, fermitatea și strălucirea unui ten care are nevoie de ajutor. Tratamentele cosmetice pe care alegem să le practicăm au în vedere sănătatea pielii tale, fiind întotdeauna sigure și eficiente.

Avem grijă de genele și sprâncenele tale

Am testat tratamente și tehnici de înfrumusețare a aspectului genelor și sprâncenelor până am ajuns să le dezvoltăm până la cea mai bună formă a lor. Poți avea încredere că genele tale vor avea un aspect mătăsos, plin și natural.  Sprâncenele tale vor oferi conturul dorit feței, având forma, culoarea și îndrăzneala potrivită.

Avem grijă să-ți păstrezi pielea fină

salon de infrumusetare - epilat

În orice sezon, îți poți menține pielea fină și cu mai puține fire de păr. Ne-am axat pe o integrare a serviciilor noastre atât pentru doamne, cât și pentru domni, astfel încât să nu existe niciun refuz pentru frumusețe. Ești liber să fac alegerile potrivite pentru tine, iar noi îți venim în ajutor.

Avem grijă de unghiile tale

salon de infrumusetare - manichiura

Sănătatea și aspectul unghiilor relevă un stil de viață echilibrat și atent cu nevoile corpului tău. Deși pare superficial, aspectul unghiilor poate fi un indiciu pentru multe afecțiuni. Neîngrijirea unghiilor poate provoca și ea diverse complicații, precum ciuperci, unghii încarnate sau infecții.

Atenția și grija față de unghiile tale vor elimina orice risc de complicații externe – și pe deasupra, vor arăta și excelent. Dublu câștig!

Avem grijă de makeup-ul tău

Este cu adevărat o grijă să fii atent și exigent cu orice tip de cosmetice sau produse care îți ating fața, iar makeup-ul nu este o excepție. Un makeup îngrijit și mai ales atent cu nevoile tenului tău este esențial în orice rutină de îngrijire a pielii. Chiar și în cazul evenimentelor sporadice. Nu ne permitem să ne jucăm cu tenul.

Avem grijă de corpul și mușchii tăi

salon de infrumusetare - masaj

Deoarece ne concentrăm întotdeauna mai întâi pe sănătate și apoi pe aspect, suntem încântați că putem avea grijă și de nevoile corpului și mușhilor tăi, prin masaje terapeutice, cu pietre fierbinți sau pur și simplu masaje de relaxare.

 

Un salon de înfrumusețare așa cum îți dorești, plus o ofertă

Într-un loc nou, cu colegi noi și o atmosferă fresh, te așteptăm cu o ofertă. Dacă ne vizitezi la Cinnamon Beauty Salon Traian, primești 50% reducere pentru toate serviciile, la prima ta vizită.

Și pentru că suntem entuziasmați să vă primim în noua noastră casă, reducerea se aplică fără o limită a numărului de servicii efectuate, la prima vizită a ta. Asta înseamnă că, dacă la prima ta vizită la Cinnamon Traian alegi să apelezi la mai multe servicii oferite de noi, la final vei achita doar 50% din valoarea totală a bonului.

Grăbește-te! Campania este valabilă doar până la sfârșitul lunii iulie, inclusiv pe 31, doar la salonul Cinnamon Traian.

Hai la Cinnamon 3!

Descoperă aici lista de prețuri de la Cinnamon Beauty Salon Traian.