Jurnalul unei cliente fericite
de Iulia Burada

Ce am pățit când m-a tuns altcineva, după 10 ani în care m-am tuns la aceeași persoană

EMOȚII Păr gros și des, puțin ondulat... O provocare pentru orice specialist. Ce înseamnă să îți schimbi stilistul și ce lucruri noi poți afla despre părul tău?

Nu mă mai tunsesem de ceva timp, și de fiecare dată când fac asta am emoții. Înainte să ajung în București, m-am tuns 10 ani la aceeași persoană.

Asta pentru că era singura care știa să tundă tipul meu de păr. Am un păr lung, des, firul foarte gros și puțin ondulat. Nevopsit. Astfel că persoana care mă tunde chiar trebuie să știe ce face.

De când am venit în București, am găsit fie persoane care mă tundeau de mi-l înfoiau îngrozitor, să se vadă doar că m-am tuns, fie nici vârfurile nu mi le tăiau prea bine și mai trebuia să umblu eu cu forfecuța după. Astfel că am apelat-o pe Facebook cu scepticism pe Emilia, pentru o programare la tuns. I-am explicat ce îmi doresc cu speranța că va găsi ea persoana care să mă tundă așa cum îmi doresc. Mi-a făcut programare la Andreea, de la Cinnamon Beauty Salon Tunari.

Vineri, 7 seara. Deja mă spălasem pe cap, pentru a economisi timp. Andreea îmi zice că nu poate să mă tundă fără să mă spele, este politica salonului, pentru că aici sunt respectate cu strictețe normele de igienă, iar totul se face doar pe părul curat. Ok…
– Doar că eu am scalpul sensibil și s-ar putea să mă trezesc cu coji, o avertizez eu.
– Nu și cu produsele organice Natulique, mă asigură ea. Îți voi pune un șampon pentru scalp sensibil, cu tea tree.

M-a șamponat bine, mi-a dat cu un balsam care mirosea tareee bine, a plante, un miros mentolat. Apoi a stat vreo oră și jumătate la tuns. Fiecare șuviță a fost “cătrănită”, “sucită”, răsucită, tunsă. A observat până și o șuviță super tocată de la spate și mi-a spus că nu o va tunde cât ar trebui, pentru că mi-ar scurta-o foarte mult. Nimeni, până acum nu a mai observat șuvița asta…

M-a întrebat, de asemenea, dacă dorm mai mult pe partea dreaptă, pentru că densitatea părului e mai mare pe partea stângă. Doamne, Dumnezeule, dar fata asta chiar e super meticuloasă și atentă!

– Da, îmi răspunde ea. Am muncit foarte mult pentru a ajunge unde sunt acum. Și nu îmi bat joc. Aș sta toată ziua să mă pierd cu foarfeca prin șuvițele de păr!

Asta clar e pasiune….

Rezultatul… impecabil! A tuns exact cât trebuia, a dat părului forma pe care mi-o doream, nu am făcut mătreață, părul e foarte moale și mătăsos chiar și acum, la trei zile de când am fost la salon. Sper să fiți și voi la fel de mulțumiți!

Meriți și tu să ai grijă de părul tău așa cum trebuie

Vezi mai jos ce ofertă
ți-am pregătit!

Sună-ne sau scrie-ne pentru programare
Oferta lunii noiembrie la Cinnamon

Patru servicii de coafor la 99 de lei!

http://www.cinnamonsaSărbătorim 10 ani de experiență prin introducerea unui serviciu nou în salonul nostru: coafat cu placa HH Simonsen Professional Nourishing Styler – o placă din gama de lux, prin care îți reconstruim și îți protejăm părul pe măsură ce ți-l îndreptăm!

Cum funcționează placa de ultimă generație:
📌 Rezervorul plăcii este alimentat cu Keratin FUEL – keratină lichidă
📌 În timpul îndreptării, vaporii de aer fierbinte injectează keratina direct în firul de păr
📌 Keratina înseamnă 85% din părul tău și e vitală pentru sănătatea firului, dar nivelul ei este diminuat treptat de soare, colorarea părului, praf sau de alte intemperii
📌 Prin infuzia de keratină prin placa HH Simonsen îți vom întări instantaneu firul de păr
📌 Vei avea un păr mai sănătos, mai fin și mai strălucitor

 Oferta aniversară Cinnamon Beauty Salon – 10 ani: spălat + coafat + tratament cu keratină prin placa HH Simonsen: 99 de lei! Doar în luna noiembrie îți oferim acest preț special, același pentru toate tipurile și lungimile de păr!

Avantaje:
📌 Reduce pierderea culorii părului, de la vopsire, cu 33,5%. Vei păstra culoarea proaspătă mai mult timp
📌 Scade cu până la 40% posibilitatea ca firul de păr să se rupă
📌 Părul tău va rămâne drept până la următorul spălat, chiar și în condiții de umiditate de 90%

 Preț pentru ofertă: spălat + coafat + tratament cu placa HH Simonsen cu tehnologia Keratin FUEL: 99 de lei! Campania este valabilă până pe 30 noiembrie.

BONUS, doar pentru tine: îți oferim gratuit, înainte de tratamentul cu keratină, o diagnoză completă a scalpului și a firului de păr, pentru a vedea cum poți avea cel mai bine grijă de el!

Scrie-ne un mesaj și fă-ți o programare chiar acum 👇

– Cinnamon Ferdinand (zona Iancului)
– Cinnamon Tunari (zona Ștefan cel Mare)

0
de clienți fericiți
0
ani de experiență în coafor
0
de ore de cursuri de specializare
0
sfaturi pentru sănătate