Tunsori în trend: moda anului 2022

tunsori în trend

Te exprimi prin părul tău, motiv pentru care îți dorești să fie mereu actualizat și în pas cu ce se poartă, și, în același timp, să îți păstrezi aportul propriu. De înțeles! Iată ce spun experții Cinnamon despre câteva dintre tendințele cele mai populare și elegante pentru anul 2022. Folosește acest articol ca inspirație, în caz că părul tău are nevoie de o schimbare! Află cum se poartă părul anul acesta și care sunt acele tunsori în trend potrivite ție.

1. Bobul simplu

Când vine vorba de tendințele pentru părul scurt, un pariu sigur este bobul clasic. Cu sau fără breton, până la bărbie sau puțin mai lung în față, bobul revine în forță.

Fiind o tunsoare deopotrivă estetică și practică, nimic nu egalează senzația de a-ți mișca dinamic capul, atunci când părul tău este tuns bob. În plus, dacă ai părul mai fin, bobul ajută la crearea unei linii mai curate a feței.

 

2. Bretonul zimțat

Bretonul cortină („wispy”) încă nu se pleacă nicăieri, iar bretoanele contondente (drepte) sunt mai mult decât binevenite. În general, bretonul este foarte IN. Totuși, cea mai populară formă de breton în 2022 este cel zimțat (în franjuri).

Acest trend al anilor ’90 va reveni în forță în 2022. Bretonul zimțat cu straturi în jurul feței creează în mod natural mai multă mișcare și textură, în special pentru părul lung și des.

 

3. Împletiturile

Aproape toți hairstyliștii o știu: tendințele părului în 2022 prezic un an mare pentru împletituri. Este de așteptat ca oamenii care nu s-au gândit niciodată la împletituri să își dorească să experimenteze și să aibă părul prins, într-o manieră stilizată și care necesită o întreținere redusă, în același timp.

Împletiturile ușoare și lipsite de griji reprezintă un plus grozav pentru arsenalul tău de stil. Ele sunt perfecte atât pentru zilele de lucru, cât și pentru nopțile în oraș. Doar adăugați o împletitură, ca accent, și vei fi gata pentru 2022.

 

4. Buclele naturale

Fetelor cu părul ondulat în mod natural, este timpul să străluciți! Acesta va fi anul în care poți să îți lași părul să se usuce natural și să stea liber. Pentru că ceea ce ai nu trebuie să fie îndreptat de placă sau definit de ondulator pentru a fi superb – ci este deja.

Un păr ondulat natural nu echivalează cu un păr neîngrijit! Dacă te asiguri că folosești produsele potrivite pentru acest tip de textură, vei arăta grozav și fără efort.

 

5. Straturi

2022 este anul perfect pentru a te tunde în scări! Adaugă mult mai multe straturi părului tău, pentru a da impresia de volum intensificat!

Adăugarea de textură prin șuvițele tăiate în lungimi diferite este o modalitate excelentă de a-ți schimba în mod semnificativ stilul fără a-ți tăia tot părul. Bretonul de tip perdea sau șuvițele tăiate în scări îți vor contura trăsăturile și vor rezolva problematica părului lung și drept!