Cinnamon Tunari: Denisa, alături de noi de 12 ani

Cinnamon Tunari

Cinnamon Tunari

  

Cinnamon Tunari: Ea este Denisa, și lucrează de 12 ani la Cinnamon, încă de la începuturile noastre. Nici nu puteam începe să ne prezentăm echipa cu altcineva.

Denisa este hairstylist la salonul din Tunari, soție, mamă și prietenă bună a multora dintre clientele și colegilor ei. Cu o reală vocație de profesor și entuziasm pentru a explica pas cu pas procedurile efectuate, Denisa a reușit să pregătească și să îndrume 7 ucenice, care au devenit, mai apoi, hairstyliste Cinnamon.

  
„Țin să fim uniți si mai înțelegători un pic, de la Mare la Mic, pentru a putea învăța cât mai multe lucruri unii de la ceilalți. Și pentru a crește frumos ca echipă în continuare.”
  

Cinnamon Tunari: De-a lungul anilor, și-a păstrat optimismul și buna dispoziție în fața provocărilor. Alături de Denisa, orice ai face, nu ai cum să nu te descurci – găsește mereu o soluție. La Tunari, este ca o matcă.

Denisa este o prezență mereu veselă la Cinnamon. Iubește petrecerile, zăpada, Crăciunul și ne molipsește pe fiecare dintre noi cu energia sa debordantă, punând colinde în salon încă din noiembrie (cel târziu!).
  
„Mă bucur că suntem o echipă frumoasă și sper să rămânem la fel de veseli și de sensibili. Colegilor mei le mulțumesc pentru tot ajutorul și pentru toată înțelegerea acordate.”

1 răspunde

Comentariile sunt închise.