fbpx
Cinnamon salon infrumusetare bucuresti, manichiura, pedichiura, vopsit, masaj

FRUMUSEȚEA TA ÎN SALONUL DE SCORȚIȘOARĂ!

În urmă cu 8 ani, Cinnamon Beauty Salon – “Salonul de Scorțișoară” a început să-și scrie propria poveste: o poveste despre un loc în care poți uita de toate, un loc cald, cu oameni atenți la nevoile celorlalți, în care învățăm împreună să avem grijă de frumusețe.

Unii dintre voi au aflat această poveste și au spus-o mai departe. În Salonul de Scorțișoară chiar miroase a scorțișoară, iar în aer plutesc zeci de zâmbete. Pentru ca nici nu poate fi altfel.

Pe strada Tunari nr.6, la un pas de Teatrul Metropolis, și pe Bulevardul Ferdinand I nr. 116, se întamplă ceva. Toți cei care ne trec pragul pleacă mai fericiți, în fiecare zi. Poate pentru că au o manichiură de arătat prietenelor sau poate pentru că au renăscut, după un masaj pentru care și-au făcut, în sfârșit, timp.

Vă așteptăm la Cinnamon Beauty Salon, pentru a vă oferi doza de frumusețe de care aveți nevoie pentru a spune:
“Azi am avut o zi bună!”.

Cinnamon Beauty Salon

Cinnamon Beauty Salon – vă pune la dispoziție două saloane, primul situat pe strada Tunari nr. 6, sector 2, deschis în 2010, fiind cel mai vechi și cel mai apreciat salon din zonă, în timp ce salonul de pe Bd. Ferdinand I, nr. 116, sector 2, deschis la începutul anului 2016, și-a impus repede prezența în zonă, printr-un design proaspăt și cu ajutorul unei echipe motivate.

Cinnamon Beauty Salon – vă oferă o gamă largă de servicii, precum:
– Coafat
– Vopsit
– Manichiură
– Pedichiură
– Epilare Doamne
– Epilare Domni
– Cosmetică
– Make-up
– Masaj
– Extensii Gene
– Vopsit
– Terapie fiole SP/Nashi/Nioxin
– Program de nutriție și masaj
– Terapii cu oxigen

Cinnamon Beauty Salon

Salon infrumusetare bucuresti, salon infrumusetare sector 2 bucuresti, salon infrumusetare cinnamon beauty salon bucuresti, infrumusetare, make-up, pedichiura, manichiura, cinnamon beauty salon