Echipa Cinnamon Ferdinand: despre Carmen

Meet the Team banner carmen

  Echipa Cinnamon Ferdinand: despre Carmen, tehnician maseur

Săptămâna aceasta este despre masaj și despre relaxare… așadar, despre Carmen, tehnician maseur și terapeut remodelare corporală din echipa Cinnamon Ferdinand.

Carmen lucrează la Cinnamon de mai puțin de un an, însă s-a integrat în echipa noastră încă de la primele interacțiuni. Consideră că a găsit aici, la Cinnamon, un mediu cald, cu sprijin reciproc și respect.

  
„Ce îmi place cel mai mult la mine? Devotamentul față de ceilalți, cultura generală și expresivitatea ochilor.”
  

Printre pasiunile lui Carmen se numără lectura (cu o afinitate pentru Aurora Liiceanu, pe care și-ar dori-o clientă!), bijuteriile vintage, sportul și tehnicile de înfrumusețare.

La întrebarea „Dacă ar trebui să pleci pe o insulă pustie, ce 3 lucruri ți-ai lua cu tine?”, răspunsul lui Carmen este: o carte de istorie, vitamine și o pălărie de soare.
  
„Am avut întotdeauna o relație bună, bazată pe corectitudine, respect și implicare cu toți colegii mei. Le doresc să nu își piardă simțul umorului, și să rămână la fel de devotați meseriilor pe care le-au ales.”

Cinnamon Beauty Salon

Cinnamon Beauty Salon – vă pune la dispoziție trei saloane de înfrumusețare în București. Primul este situat pe Str. Tunari nr. 6, Sector 2, deschis în 2010, fiind cel mai vechi și cel mai apreciat salon din zonă. Complet reamenajat în 2017, și-a păstrat toată energia și zâmbetele miilor de clienți care i-au trecut pragul.

Cel de-al doilea se află pe Bd. Ferdinand I, nr. 116, Sector 2, deschis la începutul anului 2016. Acesta și-a impus repede prezența în zonă, printr-un design proaspăt și cu ajutorul unei echipe motivate.

Al treilea sediu Cinnamon a fost deschis pe Str. Traian, nr. 85, Sector 3, în iulie 2021. S-a remarcat prin profesionalism, prin varietatea serviciilor oferite și printr-o atmosferă plăcută, personală și veselă.

Cinnamon Beauty Salon – vă oferă o gamă largă de servicii, precum:
– Coafat
– Vopsit
– Manichiură
– Pedichiură
– Epilare Doamne
– Epilare Domni
– Cosmetică
– Make-up
– Masaj
– Extensii Gene
– Vopsit
– Terapie fiole SP/Nashi/Nioxin
– Program de nutriție și masaj
– Terapii cu oxigen