Cinnamon Ferdinand: faceți cunoștință cu Anca

Cinnamon Ferdinand

Cinnamon Ferdinand

Cosmeticiana de la Cinnamon Ferdinand

În această săptămână, o celebrăm pe Anca Maria, cosmeticiana noastră dragă de la Cinnamon Ferdinand. Anca este o achiziție nouă pentru echipa noastră și ne bucurăm să o avem alături.

Anca este specializată în cosmetică, meseria și, totodată, una dintre pasiunile sale. Între acestea, se enumeră gătitul, creațiile handmade, dezvoltarea personală și cinematografia!

  
„Doar uniți, noi, ca echipă, vom fi cu adevărat o forță!”
  

Pentru Anca, este important să se simtă într-o echipă consolidată, lucru regăsit la Cinnamon. Soarele o relaxează, și se mândrește cu conștiința sa.

La întrebarea „Dacă ar trebui să pleci pe o insulă pustie, ce 3 lucruri ți-ai lua cu tine?”, Anca răspunde, spiritual că are încredere în ecosistem😉.
  „Bucuria oamenilor care vin la salon mă face fericită.”

Cinnamon Beauty Salon

Cinnamon Beauty Salon – vă pune la dispoziție trei saloane de înfrumusețare în București. Primul este situat pe Str. Tunari nr. 6, Sector 2, deschis în 2010, fiind cel mai vechi și cel mai apreciat salon din zonă. Complet reamenajat în 2017, și-a păstrat toată energia și zâmbetele miilor de clienți care i-au trecut pragul.

Cel de-al doilea se află pe Bd. Ferdinand I, nr. 116, Sector 2, deschis la începutul anului 2016. Acesta și-a impus repede prezența în zonă, printr-un design proaspăt și cu ajutorul unei echipe motivate.

Al treilea sediu Cinnamon a fost deschis pe Str. Traian, nr. 85, Sector 3, în iulie 2021. S-a remarcat prin profesionalism, prin varietatea serviciilor oferite și printr-o atmosferă plăcută, personală și veselă.

Cinnamon Beauty Salon – vă oferă o gamă largă de servicii, precum:
– Coafat
– Vopsit
– Manichiură
– Pedichiură
– Epilare Doamne
– Epilare Domni
– Cosmetică
– Make-up
– Masaj
– Extensii Gene
– Vopsit
– Terapie fiole SP/Nashi/Nioxin
– Program de nutriție și masaj
– Terapii cu oxigen

– noi suntem zâmbetul pe care îl ai pe față atunci când pleci din salon
– noi suntem vocea care îți spune că e OK să vii în 5 minute să te coafezi pentru întâlnirea de care depinde totul
– noi suntem suma poveștilor tale, a bomboanelor de ciocolată mâncate în salon alături de tine, de ziua ta.

Vino la Cinnamon să ne cunoști!