Îngrijirea părului: mai puternic și mai sănătos, la Cinnamon

îngrijirea părului

JURNALUL UNEI CLIENTE FERICITE

La Cinnamon Beauty Salon am ajuns din întâmplare. O întâmplare frumoasă despre îngrijirea părului. Acum a devenit locul în care mă relaxez și mă încarc cu energie bună. Întâlnesc aici oameni profesioniști, dăruiți meseriei lor, binevoitori, blânzi și cu voie bună.

De data aceasta mi s-a propus să încerc la salonul Cinnamon Ferdinand întinderea părului cu placa HH Simonsen Professional Nourishing Styler – o placă din gama de lux.

Îngrijirea părului: toate etapele unui răsfăț

Am fost programată la Tania, o veterană a salonului, o lipoveancă frumoasă, cu o poveste de viață dură, dar din care a ieșit învingătoare. Am întârziat puțin pentru că am stat mai mult decât ar fi trebuit de vorbă cu Alexandra, doamna de la cosmetică; fiind un bun comunicator, uneori îi fac pe oameni să piardă noțiunea timpului…

Tania m-a spălat prima dată pe cap cu produsele Natulique, produsele pe care salonul Cinnamon le folosește permanent atât la cosmetică, masaj, cât și pentru păr. Produse foarte bune, care pentru părul meu cu scalp sensibil au acționat foarte bine, de asemenea și pentru piele rezultatele au fost remarcabile.

Apoi a urmat uscatul și îndreptatul cu placa HH Simonsen Professional Nourishing Styler. Mă așteptam să fie o placă obișnuită, de fapt aceasta prezintă un rezervor alimentat cu Keratin FUEL – keratină lichidă, aceasta este injectată direct în firul de păr în timpul îndreptării prin vaporii de aer fierbinte.

Beneficiile pentru structura firului de păr sunt multiple, acesta este reconstruit, întărit, devine mult mai strălucitor, iar în același timp este uniformizat și îndreptat.

Tania mi-a explicat să nu mă sperii de acei vapori, nu fac rău firului de păr, și peste o săptămână părul va arăta la fel de bine. Chiar și după spălare va fi la fel de hidratat și strălucitor. A avut dreptate. Părul și-a păstrat strălucirea, vitalitatea chiar și după ce l-am spălat. Cu siguranță, îmi voi mai îndrepta părul cu această placă tratament. Vă recomand s-o încercați, veți fi foarte mulțumite de rezultat!

Iulia

Îngrijirea părului: Vrei și tu o programare?

Scrie-ne un mesaj aici 👉 m.me/CinnamonBeautySalonBucuresti sau sună-ne la numerele de mai jos.

Cinnamon Tunari

Str. Tunari nr. 6, sector 2
Progrămări: 0311043222  sau  0730992638
Email : office@cinnamonsalon.ro
Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 20.00
Punct de reper:
Benzinăria Petrom de pe Mihai Eminescu. Salonul se află chiar vizavi, pe linia tramvaiului 5, la 50 m de Teatrul Metropolis. Stația se numește Teatrul Metropolis (la 10 m de salon, cu deplasarea tramvaiului dinspre Șos. Ștefan cel Mare).

Cinnamon Ferdinand

Bd. Ferdinand I, nr. 116, sector 2
Programări: 0314053698   sau   0771176965
E-mail: office@cinnamonsalon.ro
Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 20.00
Punct de reper:
Bd. Ferdinand I, nr. 116 – Magazinul Carrefour Express de pe Bd. Ferdinand I (pe diagonală față de Liceul Iulia Hașdeu)