JOIA Vegan – 4 beneficii ale unei manichiuri non-toxice

sablon Happ 1

Sigur ați observat că devin disponibile din ce în ce mai multe oje, lacuri și tratamente de unghii care nu conțin produse de origine animală.

Ca femei care iubim să ne îngrijim și să ne răsfățăm, este minunat să aflăm că există variante prietenoase cu mediul și blânde față de corpul nostru. Manichiura vegană este similară cu tehnicile tradiționale; diferența constă în originea substanțelor și a instrumentelor utilizate pentru înfrumusețare.

Oja semi-permanentă JOIA Vegan este o recomandare excelentă dacă îți dorești o manichiură care să reziste 3 săptămâni fără retușuri. Nu degeaba este primul brand pe piața de manichiură/pedichiură vegană și rămâne în top, deoarece:

  1. Ojele sunt produse din ingrediente de calitate înaltă, originare din Latvia.
  2. Nu conțin substanțe chimice precum formaldehidă, propanonă sau toluen și nu afectează negativ unghia în timp.
  3. Nu sunt testate pe animale, toate recipientele și resturile de producție sunt reciclate corespunzător, iar firma donează un procent din încasări la Fundația Caritabilă Happy Paw.
  4. Sunt la fel de durabile precum cele clasice, iar prețurile, la fel de accesibile, lasându-ți libertatea la aceleași culori și modele ca o manichiură tradițională.

Stiri poza redimensionata Happ 2

Imaginează-ți cum este să nu mai pierzi timp prețios retușând manichiura odată la 2-3 zile și, în același timp, să îți lași unghia naturală să respire, fără să se subțieze și evitând substanțele chimice care irită și deteriorează. Folosind JOIA Vegan pentru manichiură, mâinile tale pot arăta impecabil și sănătoase chiar și într-o perioadă aglomerată, cum ar fi cea de Sărbători.

Ai de unde alege din gama variată oferită de JOIA Vegan – culori nude, pastelate, strălucitoare sau în nuanțe intense. Păstrează-ți combinațiile tale preferate, acum având efect non-toxic și long-lasting. Dacă îți place sa încerci lucruri noi, gama noastră îți oferă posibilități pe măsura imaginației și gusturilor tale. Mai mult, o manichiuristă cu experiență poate realiza forme și modele elaborate cu ajutorul uleiul vegan semi-permanent.

Cu atât de multe beneficii, ojele semi-permanente JOIA Vegan merită să devină alegerea noastră recurentă pentru îngrijirea frumuseții. Fac minuni pentru mâinile și dispoziția noastră, fără compromisuri legate de durabilitate sau estetică.

Un real câștig pentru noi și pentru mediu!