cinnamon-new-logo2-01-1030x845

Ai încercat laminarea pentru gene & sprâncene?
(preț/serviciu: 200 lei
preț împreună: 350 lei)

Dacă frumosul și naturalețea sunt lucrurile pe care mizezi atunci când vine vorba de look-ul tău, atunci tehnica de laminare a genelor și a sprâncenelor este ceea ce ai nevoie  pentru o expresivitate fără machiaj!

AVANTAJELE PROCEDURII

Laminare gene

AVANTAJELE PROCEDURII

Laminare sprâncene

Completează formularul de mai jos pentru a beneficia de procedurile de laminare!

Saloanele Cinnamon București îți pun la dispoziție serviciile de laminare gene/sprâncene la numai 200 lei/procedură sau pachetul gene & sprâncene la numai 350 lei.

Efectuate în condiții perfecte de curățenie și cu o aplicare profesionistă, serviciile Cinnamon sunt rețeta perfectă pentru rezultate wow și cu aspect natural pentru un timp îndelungat.

Citește politica de confidențialitate aici.

Achiziționează procedura de laminare gene (în valoare de 200 lei), de laminare sprâncene (în valoare de 200 lei), sau pe ambele la prețul de 350 lei!

Ai grijă de look-ul tău natural!

Sună-ne pentru programare:
Sau lasă-ne datele și te sunăm noi:

Ofertă disponibilă în următoarele locații

TUNARI
CINNAMON SALON
FERDINAND
CINNAMON SALON
TRAIAN
CINNAMON SALON

Despre salonul nostru

Cinnamon salon infrumusetare bucuresti, manichiura, pedichiura, vopsit, masaj, angajari salon infrumusetare Cinnamon Bucuresti, programari salon infrumusetare bucuresti sector 2

Noi suntem Cinnamon Beauty Salon. Avem 12 ani de experiență pe piața de beauty din București, cu trei saloane de înfrumusețare.

Ar putea suna așa, sec, rece, orientativ. Sau ar putea însemna că: