Manichiuri de toamnă care te fac să te simți ca personajul principal

sablon Happ

Dacă înainte de fiecare programare la unghii, îți petreci drumul cu metroul căutând inspirații pe Pinterest, lasă-ne să te scutim de niște timp. Toamna asta (2022), echipa Cinnamon Beauty Salon vine cu o selecție dintre cele mai picante trenduri în materie de unghii, fie că vorbim de ojă, semi sau întreținerea lunară cu gel.

Înainte să intrăm în pâine, hai să vedem ce culori se vând cel mai bine toamna asta, conform OPI, unul dintre brandurile care încarcă rafturile saloanelor și, bineînțeles, ale Cinnamon. Deși marourile și nudurile de toamnă sunt și vor rămâne mereu un clasic, toamna asta avem ocazia să ne piperăm un pic paleta de culori. 

După ce îți alegi culoarea sau culorile care te inspiră, aruncă un ochi pe modele de toamnă de mai jos, cele care au furat cei mai mulți ochi pe Pinterest, Instagram sau TikTok. 

Skittles de toamnă

 

Această adaptare de la manichiura Skittles, care nu încetează să piardă teren, dar în combinația ta preferată din paleta de toamnă 2022, rămână una dintre cele mai valide manichiuri, indiferent de lungime sau forma unghiilor. Less is more sau, mai bine zis, potrivit indiferent ce planuri ai luna asta. 

2-în-1

 

@heluviee I’m overdoing it w this design but OH WELL #fallnails #nailinspo #autumnnails #CandyCrushAllStars #orangenails #pumpkinseason ♬ to the salon short version bethannrobinson – Beth Ann

La fel de valid pentru orice culoare te flatează mai tare, manichiura 2-în-1, o combinație între unghii simple și un french reinterpretat, este alegerea perfectă dacă vrei să rămâi pe finuț și timeless, dar vrei să te desparți pentru o lună de model de unghii la care te întorci de fiecare dată când îți e mai greu să te hotărăști. 

Reverse Ombré

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aistė Plechaviciute (@heygreatnails)

Nepotrivite dacă speri să termini cu unghiile în 20 de minute, dar poate cele mai de efect din selecția acestei toamne, manichiura reverse ombré french nails este atipică și promite să iasă în evidență, fără a fi stridentă. 

Old but gold

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Teleki (@thehotblend)

O manichiură modernă, nude, dar cu accente aurii. Lasă să curgă inspirația prin unghiile tale, la fel ca efectul pe care îl creează această culoare accent și bucură-te de momentul în care colegele de muncă te întreabă unde ți-ai făcut unghiile.

Fall Swirls

 

O manichiură jucăușă, dar extrem de delicată, manichiura fall-swirls este un go-to dacă ești în căutare de ceva care să-ți pună în evidență unghiile, creând un efect de alungire. Minimală, dar deloc plictisitoare.

Cow print

 

Iar, dacă vrei să mergi pe ceva un pic mai extra, încearcă o manichiură în culorile toamnei, dar cu accente cow-print. În zilele în care poate îți lipsește încrederea, lasă o manichiură îndrăzneață să reseteze tonul. 

Unghii abstracte

 

O manichiură care s-a tot purtat anul ăsta, dar încă se poartă, este cea a modelelor abstracte. Cu o astfel de manichiură, fie că-ți faci unghiile acasă, fie că îți faci un cadou cu o programare la salon, e greu să greșești. Ușor de adaptat, pentru suflete creative. 

 

Însă, dacă ești în continuare nehotărâtă și cauți un sfat sau ai nevoie de mâna sigură a unei specialiste pentru a obține modelul dorit, te așteptăm la oricare dintre saloane Cinnamon!