Masajul facial, la fel de important ca cel corporal?

masaj facial

JURNALUL UNEI CLIENTE FERICITE

Nu am înțeles niciodată de ce masajul facial nu este la fel de recunoscut și cunoscut ca masajul corporal, pentru că beneficiile sunt la fel de mari, iar fața este cu atât mai importantă decât alte părți ale corpului. Dacă este realizat de un profesionist,  imediat după masaj vă veți simți la fel de relaxați ca la un masaj corporal obișnuit, fața va fi radiantă și va arăta mult mai odihnită.

Masajul facial, explicat pe îndelete

La Cinnamon Beauty Salon Ferdinand am “prins” programarea la Alexandra. A fost pentru prima dată când am fost la ea și a fost “dragoste la prima vedere”. O voce caldă, o prezență primitoare și un om care îți dă foarte multe sfaturi pe partea de beauty, în funcție de tipul de ten, problemele pe care acesta le prezintă.

Timpul a trecut lângă Alexandra fără să ne dăm seama, dovadă și faptul că am întârziat la coafat. Masajul a fost foarte, foarte relaxant, energizant, revitalizant, iar tenul meu arăta ca și cum aș fi venit după o vacanță. Mișcările pentru masaj facial, mi-a explicat Alexandra, se fac întotdeauna în sus, și mișcări circulare în jurul ochilor.

Tenul meu mixt, sensibil și cu anumite tendințe de uscare, Alexandra mi-a recomandat să îl îngrijesc cu un gel de curățare dimineața, apoi cremă hidratantă, după SPF, iar seara demachiant, apoi loțiune tonică, ser și, după, crema nutritivă. Am întrebat-o pe Alexandra despre apa micelară, mi-a spus că ea este foarte sceptică în privința acestui produs, este cumva precum șamponul 2 în 1,  șampon plus balsam. În definitiv, fiecare produs are rolul lui, îi trebuie un timp pentru a acționa, trebuie urmate niște etape.

Revenind la masajul facial, vi-l recomand cu mare drag. În trecut am fost și la alte persoane la masaj facial și vă spun sincer că nu se compară cu ceea ce face Alexandra. Am primit doar o bibileală fără nicio noimă, și mi s-a părut că pot să mi-l fac și eu. De data aceasta, la Alexandra a fost complet diferit, se vedea că am de-a face cu un profesionist.

Iulia

 

click aici masaj

Masajul facial: Vrei și tu o programare?

Scrie-ne un mesaj aici 👉 m.me/CinnamonBeautySalonBucuresti sau sună-ne la numerele de mai jos.

Cinnamon Tunari

Str. Tunari nr. 6, sector 2
Progrămări: 0311043222 sau 0730992638
Email : office@cinnamonsalon.ro
Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 20.00
Punct de reper:
Benzinăria Petrom de pe Mihai Eminescu. Salonul se află chiar vizavi, pe linia tramvaiului 5, la 50 m de Teatrul Metropolis. Stația se numește Teatrul Metropolis (la 10 m de salon, cu deplasarea tramvaiului dinspre Șos. Ștefan cel Mare).

Cinnamon Ferdinand

Bd. Ferdinand I, nr. 116, sector 2
Programări: 0314053698 sau 0771176965
E-mail: office@cinnamonsalon.ro
Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 20.00
Punct de reper:
Bd. Ferdinand I, nr. 116 – Magazinul Carrefour Express de pe Bd. Ferdinand I (pe diagonală față de Liceul Iulia Hașdeu)