Maseur la Cinnamon Traian: Aurelia

Aurelia Banner Cinnamon 1

Chit că vorbim despre un masaj anticelulitic care ia fața oricăror tratamente de remodelare corporală sau vorbim despre masaj ca formă de terapie… vorbim despre Aurelia, tehnician maseur din echipa Cinnamon Traian.

Aurelia urmează să facă un an alături de Cinnamon, însă s-a făcut remarcată încă de la primele schimburi de replici cu colegele ei. O mamă, o colegă și o profesionistă extrem de serioasă în tot ceea ce face, Aurelia este și acea persoană care are mereu la ea un sfat practic despre un stil mai bun de viață.

„Ziua mea ideală? Una petrecută pe plajă, ascultând muzică și citind o carte bună.”

Deși cel mai important lucru pentru Aurelia va rămâne mereu familia, asta nu înseamnă că își neglijează pasiunile. După cum poate ați dedus deja, ele sunt să călătorească, să asculte o muzică care te pune în mișcare și, mai ales, să înoate.

Întrebată ce așteptări are de la restul echipei Cinnamon, Aurelia răspunde tare și clar „Să rămâneți la fel”. Același lucru l-am avut și noi de spus despre ea.

„Ne înțelegem foarte bine și nu văd niciun motiv ca relația noastră să stea altfel.”

Cinnamon Beauty Salon

Cinnamon Beauty Salon – vă pune la dispoziție trei saloane de înfrumusețare în București. Primul este situat pe Str. Tunari nr. 6, Sector 2, deschis în 2010, fiind cel mai vechi și cel mai apreciat salon din zonă. Complet reamenajat în 2017, și-a păstrat toată energia și zâmbetele miilor de clienți care i-au trecut pragul.

Cel de-al doilea se află pe Bd. Ferdinand I, nr. 116, Sector 2, deschis la începutul anului 2016. Acesta și-a impus repede prezența în zonă, printr-un design proaspăt și cu ajutorul unei echipe motivate.

Al treilea sediu Cinnamon a fost deschis pe Str. Traian, nr. 85, Sector 3, în iulie 2021. S-a remarcat prin profesionalism, prin varietatea serviciilor oferite și printr-o atmosferă plăcută, personală și veselă.

Cinnamon Beauty Salon – vă oferă o gamă largă de servicii, precum:
– Coafat
– Vopsit
– Manichiură
– Pedichiură
– Epilare Doamne
– Epilare Domni
– Cosmetică
– Make-up
– Masaj
– Extensii Gene
– Vopsit
– Terapie fiole SP/Nashi/Nioxin
– Program de nutriție și masaj
– Terapii cu oxigen