Cinnamon Traian: hairstylist Nicoleta

cinnamon traian

cinnamon traian

 Hairstylist la Cinnamon Traian

Vrem să îți facem cunoștință cu Nicoleta. Este alături de noi de patru ani, și a făcut parte atât din echipa Tunari, cât și din cea din Cinnamon Traian (la momentul actual).

Nico este hairstylist, în prezent la salonul Cinnamon de pe Str. Traian. Este pasionată de tot ceea ce înseamnă „păr” și își dorește să își dezvolte și mai departe iubirea pentru această meserie.

  
„Am căutat un loc unde să mă dezvolt… și am găsit echipa Cinnamon.”
  

Pe Nicoleta viața în general, cu toate aspectele sale, o face fericită. Este proaspăt căsătorită și veselă din fire. Nu și-ar dori să coafeze nicio personalitate celebră, pentru că îi place exact ceea ce face acum.

De asemenea, crede că adevărata relaxare este acasă, cu cei dragi, și îi plac dulciurile, pentru un boost de energie și de stare de bine.
  
„Colegii sunt toți foarte ok și ne înțelegem bine. Facem o echipă bună, după părerea mea. ”

Despre Cinnamon Beauty Salon

Cinnamon Beauty Salon – vă pune la dispoziție trei saloane de înfrumusețare în București. Primul este situat pe Str. Tunari nr. 6, Sector 2, deschis în 2010, fiind cel mai vechi și cel mai apreciat salon din zonă. Complet reamenajat în 2017, și-a păstrat toată energia și zâmbetele miilor de clienți care i-au trecut pragul.

Cel de-al doilea se află pe Bd. Ferdinand I, nr. 116, Sector 2, deschis la începutul anului 2016. Acesta și-a impus repede prezența în zonă, printr-un design proaspăt și cu ajutorul unei echipe motivate.

Al treilea sediu Cinnamon a fost deschis pe Str. Traian, nr. 85, Sector 3, în iulie 2021. S-a remarcat prin profesionalism, prin varietatea serviciilor oferite și printr-o atmosferă plăcută, personală și veselă.

Cinnamon Beauty Salon – vă oferă o gamă largă de servicii, precum:
– Coafat
– Vopsit
– Manichiură
– Pedichiură
– Epilare Doamne
– Epilare Domni
– Cosmetică
– Make-up
– Masaj
– Extensii Gene
– Vopsit
– Terapie fiole SP/Nashi/Nioxin
– Program de nutriție și masaj
– Terapii cu oxigen