Mituri despre remodelarea corporala – ce trebuie sa stii

remodelare corporala

Remodelarea corporala poate fi numita in fel si chip, de la moft la nevoie, pentru cele care nu gasesc alta optiune pentru a dobandi sau redobandi formele corporale dorite. Uneori sunt completari ale unui stil sanatos de viata, cu dieta echilibrata si sport. Ce se intampla ca urmare a procedurilor de remodelare corporala tine de nevoia de a elimina tesutul adipos si a celulitei, tonifiind muschii si pielea.

Pentru remodelarea corporala sunt folosite tehnici diverse, precum electrostimularea, masajele sau impachetarile. Am auzit cu totii despre acestea, insa sunt si eficiente? Desigur ca de-a lungul timpului s-au nascut tot felul de controverse despre acest subiect. Pentru toti cei care intentioneaza sa ne treaca pragul si nu numai, dorim sa lamurim cateva aspecte.

sport

Daca fac sport este de ajuns

Miscarea, efortul fizic este extrem de important in lupta cu kilogramele, cu celulita de asemenea, insa nu este de ajuns. Vei slabi mai intai in acele zone unde tesutul adipos este mai subtire, respectiv in zona coapselor, bratelor cel mai adesea. Insa mai greu sau mult mai tarziu vei slabi in zone de interes, eliminand eficient depozitele de grasime de pe abdomen, fese sau solduri.

Pentru a slabi proportional procedurile de remodelare sunt necesare. Acestea vor disloca tesutul adipos din anumite zone specifice. Vei slabi armonios si vei arata splendid. Trebuie sa stii de asemenea ca sportul te va tonifia, astfel incat sa ai un aspect ferm. Insa masajele sunt cele care si topesc grasimea inestetica si te vor ajuta sa iti remodelezi corpul.

Este de ajuns sa apelez la tehnicile de remodelare

Din nou gresit. Vei spune ca a fost vizibila slabirea, pe masurate, dupa ce ai apelat la remodelare corporala. Insa acei centimetri pierduti sunt in fapt excesul de apa din organism, eliminat ca urmare a unor tehnici. Ulterior continuarii de proceduri procesul de slabire aparenta stagneaza.

Se poate spune ca prin diversele tehnici de remodelare corporala, aplicate corect, se poate slabi eficient si mai repede decat daca se urmeaza numai un plan de sport. Este nevoie de efort sustinut pe toate planurile, incepand cu rutina alimentara, continuand cu stilul de viata si cu tehnici de remodelare corporala. De aceea, la Cinnamon Salon va propunem pachete de nutritie si masaj, in colaborare cu un specialist, nutritionist si maseur terapeut.

Remodelarea corporala nu a dat roade

Nu se poate spune ca remodelarea corporala nu este eficienta. In cel mai rau caz, cand se bazeaza numai pe masaje si cu frecventa redusa, da, acestea nu isi vor putea demonstra eficienta. Vor fi cel mai probabil o picatura de apa intr-un ocean. Nu trebuie uitat faptul ca remodelarea corporala face parte dintr-un program complex de slabire.

Un alt motiv pentru care nu se vor observa rezultatele dorite se refera la alimentatie. Ca atunci cand mergi la sala regulat, insa mananci haotic si fara sa tii cont de reguli. Nici mancatul rar nu este indicat si cu atat mai mult infometatul. In astfel de cazuri organismul percepe totul ca pe o provocare de a se adapta unui astfel de stil de viata; prin urmare va consuma mai putine calorii si va stoca in schimb rezerve de energie pentru cand nu va avea mancare la activ. Deloc bine.

Deci, remodelarea corporala da roade, dar mai ales cand este insotita si de alte masuri, precum dieta echilibrata.

Efectul pe termen lung

Adaugam si importanta faptului ca dupa ce s-a ajuns la rezultate imbucuratoare si vizibile nu trebuie sa se renunte la proceduri. Mentinerea poate sa fie la fel de complexa. De aceea, programul Slim&Fit Change your Life vi-l recomandam mai ales pentru ca se bazeaza si pe implementarea unor masuri benefice pentru lifestyle-ul fiecaruia, ajutand pe termen lung la mentinerea unui aspect corporal placut.

In ambele locatii – atat salonul de pe strada Tunari nr. 6, sector 2, cat si cel de pe Bd. Ferdinand I, nr. 116, sector 2 – cei interesati pot urma terapii de tip remodelare corporala prin masaje diverse. Insa va asteptam – chiar si pe pagina de facebook, Cinnamon Beauty Salon – mai intai de toate sa stabilim ce e mai benefic pentru organism, intr-un mod complex. Remodelarea corporala propusa la Cinnamon inseamna masaje, nutritie, cu multa energie si entuziasm, fara sa te infometezi.

Pentru detalii ne puteti contacta online sau la numerele : 031 104 32 22 / 0730 992 638 – Cinnamon Tunari, 0771 176 965 sau 031 405 36 98 – Cinnamon Ferdinand, precum si prin email  la office@cinnamonsalon.ro.