cinnamon-new-logo2-01-1030x845

Căutăm personal.

Ești expertă în tot ce ține de Coafor & Masaj , și vrei să faci ceea ce îți place într-un salon de încredere, care să-ți aducă un venit stabil și atractiv lunar? 

 

Ai un talent înnăscut de a vorbi cu oamenii, ești o fire organizată și știi să te faci plăcută? Atunci avem nevoie de tine la Recepție ca Asistent manager!  

 

 

Dacă ai minimum 2 ani de experiență, te vrem în echipa noastră! 

angajare sallon
AVANTAJELE CINNAMON

De ce să lucrezi cu noi

echipa tunari
DSC00696
CRITERII DE ANGAJARE

La ce ne așteptăm de la tine

Ce înseamnă să faci parte din echipa Cinnamon

TRAINING-URI ȘI DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

Echipa noastră are acces la cele mai moderne tehnici și îi este asigurată participarea la diverse cursuri și workshop-uri în domeniu.

COLEGIALITATE ȘI ÎNȚELEGERE

Poți lucra într-o echipă unită, în care te vei integra cu ușurință, iar mediul de lucru este unul în care ești respectată și apreciată.

CLIENTELĂ DE CALITATE SUPERIOARĂ

Am reușit să ne consolidăm o bază de clienți numeroasă și de înaltă calitate, pentru că prioritizăm interacțiunea cu clientul și ne asigurăm că acesta se simte bine.

PRODUSE ȘI DISPOZITIVE DE TOP

Tot ce folosim în salon este profesionist. De asemenea, și comunicăm în permanență cu echipa pentru a determina care sunt cele mai bune alegeri în materie de produse.

GRATUITATE ÎN CAZUL SERVICIILOR SALONULUI

Angajații saloanelor Cinnamon au gratuitate în cazul în care își doresc să se bucure de serviciile de înfrumusețare ale acestuia.

ZONĂ CENTRALĂ

Saloanele Cinnamon (Tunari, Ferdinand și Traian) sunt amplasate în apropierea centrului Bucureștiului, în zone de top ale sectorului 2 și 3.

Completează formularul de mai jos pentru a a începe procesul de angajare!

Prin completarea formularului de mai jos cu datele tale de contact, ești de acord să te contactăm telefonic pentru a stabili un interviu de angajare

Citește politica de confidențialitate aici.

Fă ce îți place în cea mai tare echipă de profesioniști în materie de înfrumusețare, într-o atmosferă de lucru plăcută, în centrul orașului!

Alătură-te comunității Cinnamon.

Contactează-ne pentru detalii adiționale:
Sau completează formularul și te sunăm noi:

Ne poți găsi aici:

TUNARI
CINNAMON SALON
FERDINAND
CINNAMON SALON
TRAIAN
CINNAMON SALON

Despre salonul nostru

cinnamon team

Noi suntem Cinnamon Beauty Salon. Avem 12 ani de experiență pe piața de beauty din București, cu trei saloane de înfrumusețare.

Ar putea suna așa, sec, rece, orientativ. Sau ar putea însemna că: