Salonul de înfrumusețare: între necesitate și răsfăț

salonul de înfrumusețare

JURNALUL UNEI CLIENTE FERICITE: Tot timpul mi-a plăcut atmosfera de la salonul de înfrumusețare. Să stau și să analizez oamenii care vin aici. Unii vin pentru că au chef să “sucească” pe cineva de o sută de ori. “Hai, mai taie șuvița asta, hai schimbă culoarea asta de la unghii, că nu îmi place!”, să se bage în seamă… cum ar zice băiatul meu. Alții vin să își spună of-urile, de parcă vin la terapie, nu la înfrumusețare. Alții vin pentru că trebuie să se tundă, epileze etc., cum e cazul meu.

Nu mă mai tunsesem de ceva timp, și de fiecare dată când fac asta am emoții. Înainte să ajung în București, m-am tuns 10 ani la aceeași persoană.

Asta pentru că era singura care știa să tundă tipul meu de păr. Am un păr lung, des, firul foarte gros și puțin ondulat. Nevopsit. Astfel că persoana care mă tunde chiar trebuie să știe ce face.

Vizita la salonul de înfrumusețare

De când am venit în București, am găsit fie persoane care mă tundeau de mi-l înfoiau îngrozitor, să se vadă doar că m-am tuns, fie nici vârfurile nu mi le tăiau prea bine și mai trebuia să umblu eu cu forfecuța după. Astfel că am apelat-o pe Facebook cu scepticism pe Emilia, pentru o programare la tuns. I-am explicat ce îmi doresc cu speranța că va găsi ea persoana care să mă tundă așa cum îmi doresc. Mi-a făcut programare la Andreea, de la Cinnamon Beauty Salon Tunari.

Vineri, 7 seara. Congelată (cine își ia pantaloni scurți, seara în septembrie?! Eu.). Deja mă spălasem pe cap, pentru a economisi timp. Andreea îmi zice că nu poate să mă tundă fără să mă spele. Ok…
– Doar că eu am scalpul sensibil și s-ar putea să mă trezesc cu coji, o avertizez eu.
– Nu și cu produsele organice Natulique, mă asigură ea. Îți voi pune un șampon pentru scalp sensibil, cu tea tree.

M-a șamponat bine, mi-a dat cu un balsam care mirosea tareee bine, a plante, un miros mentolat. Apoi a stat vreo oră și jumătate la tuns. Fiecare șuviță a fost “cătrănită”, “sucită”, răsucită, tunsă. A observat până și o șuviță super tocată de la spate și mi-a spus că nu o va tunde cât ar trebui, pentru că mi-ar scurta-o foarte mult. Nimeni, până acum nu a mai observat șuvița asta…

Un rezultat impecabil

M-a întrebat, de asemenea, dacă dorm mai mult pe partea dreaptă, pentru că densitatea părului e mai mare pe partea stângă. Doamne, Dumnezeule, dar fata asta chiar e super meticuloasă și atentă!

– Da, îmi răspunde ea. Am muncit foarte mult pentru a ajunge unde sunt acum. Și nu îmi bat joc. Aș sta toată ziua să mă pierd cu foarfeca prin șuvițele de păr!

Asta clar e pasiune….

Rezultatul… impecabil! A tuns exact cât trebuia, a dat părului forma pe care mi-o doream, nu am făcut mătreață, părul e foarte moale și mătăsos chiar și acum, la trei zile de când am fost la salon. Sper să fiți și voi la fel de mulțumiți!

Iulia

Fă-ți o programare la salonul de înfrumusețare!

Cinnamon Tunari

Str. Tunari nr. 6, sector 2
Progrămări: 0311043222  sau  0730992638
Email : office@cinnamonsalon.ro
Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 20.00
Punct de reper:
Benzinăria Petrom de pe Mihai Eminescu. Salonul se află chiar vizavi, pe linia tramvaiului 5, la 50 m de Teatrul Metropolis. Stația se numește Teatrul Metropolis (la 10 m de salon, cu deplasarea tramvaiului dinspre Șos. Ștefan cel Mare).

Cinnamon Ferdinand

Bd. Ferdinand I, nr. 116, sector 2
Programări: 0314053698   sau   0771176965
E-mail: office@cinnamonsalon.ro
Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 20.00
Punct de reper:
Bd. Ferdinand I, nr. 116 – Magazinul Carrefour Express de pe Bd. Ferdinand I (pe diagonală față de Liceul Iulia Hașdeu)

1 răspunde

Comentariile sunt închise.