Maseur la Cinnamon Ferdinand: despre Alex

Meet the Team BANNER

Maseur la Cinnamon Ferdinand: specialistul nostru este Alex

Întrucât vom aniversa curând un an împreună, săptămâna aceasta vă facem cunoștință cu Alex, specialistul nostru în materie de Balneofiziokinetoterapie! Alex este maseur la Cinnamon Ferdinand și iubește ceea ce face.

Nu este doar un cuvânt numai bun de folosit în jocuri de fazan, ci un meșteșug pe care Alex îl stăpânește foarte bine, fiind tehnician maseur la Cinnamon Beauty Salon Ferdinand.

„Munca în echipă este punctul nostru forte. Munca în echipă este abilitatea de a lucra împreună pentru atingerea unui țel comun!”

Alex consideră că cele mai de preț calități pe care le are sunt creativitatea și determinarea. Este o persoană liniștită, pentru care relaxarea înseamnă să se trezească la răsăritul soarelui, și să facă o plimbare prin aer liber.

La întrebarea „Ce personalitate celebră, în viață sau nu, ai vrea să ai drept client?”, răspunsul lui Alex a fost, hotărât, Simona Halep.
„Interesele mele sunt sportul, muzica, dezvoltarea atât personală, cât și profesională.”

Cinnamon Beauty Salon

Cinnamon Beauty Salon – vă pune la dispoziție trei saloane de înfrumusețare în București. Primul este situat pe Str. Tunari nr. 6, Sector 2, deschis în 2010, fiind cel mai vechi și cel mai apreciat salon din zonă. Complet reamenajat în 2017, și-a păstrat toată energia și zâmbetele miilor de clienți care i-au trecut pragul.

Cel de-al doilea se află pe Bd. Ferdinand I, nr. 116, Sector 2, deschis la începutul anului 2016. Acesta și-a impus repede prezența în zonă, printr-un design proaspăt și cu ajutorul unei echipe motivate.

Al treilea sediu Cinnamon a fost deschis pe Str. Traian, nr. 85, Sector 3, în iulie 2021. S-a remarcat prin profesionalism, prin varietatea serviciilor oferite și printr-o atmosferă plăcută, personală și veselă.

Cinnamon Beauty Salon – vă oferă o gamă largă de servicii, precum:
– Coafat
– Vopsit
– Manichiură
– Pedichiură
– Epilare Doamne
– Epilare Domni
– Cosmetică
– Make-up
– Masaj
– Extensii Gene
– Vopsit
– Terapie fiole SP/Nashi/Nioxin
– Program de nutriție și masaj
– Terapii cu oxigen