Știați că…? (Varianta Beauty)

stiati ca beauty 1

Cinnamon Beauty Salon continuă seria de Știați că…?  cu o selecție din cele mai interesante, dar și mai puțin populare, informații din departamentul beauty!

 

1. Aplicarea produselor de îngrijire se face de la cel mai lichid, la cel mai dens produs.

Dacă ai avut vreodată probleme cu a reține în ce ordine trebuie să aplici produsele de îngrijire, asta este singura regulă de care ai nevoie! Da, chiar este atât de simplu.

2. Părul tău e făcut din keratină. 

Fiecare fir de păr are keratină, iar coafatul, stilizatul sau intervențiile asupra părului scad nivelul de keratină din firul de păr. Produsele cu keratină sunt menite să dea înapoi părului tău ce este al lui!

3. Vitaminele de care pielea ta are nevoie și de ce…

vitamine pentru piele

Vitamina A ajută la reducerea celulitei și reducerea de leziuni la nivelul pielii.

Vitamina C protejează pielea de soare și este un foarte bun anti-oxidant. 

Vitamina D reduce intensitatea urmelor de cicatrici și semne.

Vitamina E are efect anti-îmbătrânire asupra pielii. 

4. Rimelul waterproof e mai dăunător genelor decât cel normal.

De ce? Din două motive. Primul este că îți usucă genele și al doilea este că este mult mai greu de înlăturat. Asta te face să insiști mai mult asupra genelor când te demachiezi și aduce risc de cădere.

5. Apa rece grăbește procesul de uscare a ojei.

După ce ți-ai dat unghiile cu ojă, pune-ți unghiile în apă rece sau cu gheață. Oja se va usca mult mai repede. În plus, pentru o mai ușoară aplicare a ojei, o poți lăsa la frigider un sfert de oră, înainte de aplicare. Nu ne crede pe cuvânt, încearcă!

6. ”Testat de dermatologi” nu înseamnă ”recomandat de dermatologi”.

produse recomandate piele 1

”Testat de dermatologi” este o afirmație pe care o găsești adesea pe ambalajul produselor de îngrijire a pielii. Însă, această etichetă nu înseamnă că produsul a fost testat în toate condițiile recomandate, ci că un dermatolog a semnat pentru ca acel produs să fie eliberat pe piață.

7. Produsele cu ingrediente din ocean sunt extrem de benefice pentru pielea ta!

Ai mai auzit, probabil, că noi suntem 80% apă. Ei bine, plasma din corpul uman are minerale foarte similare celor care se găsesc în ocean. Tocmai de asta, aceste produse vor conține tocmai mineralele de care pielea ta are nevoie pentru a-și recăpăta vitalitatea!

 

Spune-ne câte dintre aceste informații sunt noi pentru tine!