Terapia Oxigen la „Salonul simțurilor”- Cinnamon Tunari

terapie oxigen ioni negativi

JURNALUL UNEI CLIENTE FERICITE Aflat pe o stradă foarte liniștită, omonimă, Cinnamon Tunari mi s-a părut unul dintre saloanele cu cei mai buni, curați și sinceri oameni unde am fost. Programarea am făcut-o online, unde Emilia, proprietara salonului, mi-a recomandat pe lângă terapia Oxigen (ședința Dermio facial) pe care eu îmi doream s-o încerc și tratamentul cosmetic expres, scriindu-mi că acestea se combină extrem de bine, iar rezultatele sunt mult mai bune așa. Și mare dreptate a avut!

Am ajuns seara târziu într-un salon unde oamenii erau foarte relaxați, simpli, dar profesioniști. Nu m-am simțit stânjenită nici de manichiura și pedichiura nefăcute, nici de părul “vâlvoi” proaspăt spălat. Venisem să mă relaxez și exact asta am făcut.

Anca, femeia cu voce caldă care m-a întâmpinat, a avut grijă să mă dezinfecteze bine, să mă introducă în camera de cosmetică și, chiar dacă nu era în apele ei pentru că băiețelul său tocmai fusese pe cale să pățească un accident, nu am simțit o clipă tensiune sau indispoziție. A ascultat atent și activ toate “balivernele ” mele, deși, fiind mamă la rându-mi, sunt sigură că numai la asta nu se putea concentra atunci, dar totuși a făcut-o… Deși era sfârșit de program, deși băiețelul ei pățise ce pățise. Mi-a răspuns sârguincios la toate întrebările legate de tratament. Cred că asta este definiția profesionalismului.

Terapia Oxigen: ce înseamnă și cum trebuie făcută

Am intrat într-o cameră mică, dar foarte frumos aranjată, cu niște draperii galbene, plăcute. Mi-au atras atenția tablourile cu femeia desenată cu părul dat într-o parte, stilată, senzuală. Culorile folosite erau alb, crem, simplu, dar sofisticat în același timp!

Astfel, prima dată mi-a demachiat tenul , apoi a folosit un toner, apoi peelingul cu acizi de fructe sub formă de cremă, bun pentru toate tipurile de ten. Acesta se folosește doar pe timpul verii. Se lasă 5- 10 minute în funcție de sensibilitatea tenului. “Pișcă puțin”, îndepărtează mai profund stratul de celule. Nu este la fel de puternic ca un peeling chimic, dar efectele sunt asemănătoare. Ajută și la îndepărtarea punctelor negre, poate fi folosit o dată la 10-14 zile.

Ne putem expune la soare abia a doua zi după ce l-am folosit, de asemenea și machiaj se recomandă a se folosi a doua zi. Ceea ce am simțit a fost o senzație foarte plăcută, de “revigorare”. Pielea se roșește foarte puțin, cam în două ore se calmează. Apoi a urmat o mască, o cremă. Să fiu sinceră nu mai rețin toate etapele, căci au fost destul de multe, dar mâinile Ancăi și vocea ei fac minuni, iar timpul trece de fapt într-o clipă. Toate produsele folosite sunt Weyergans.

Încearcă și ședința Dermio facial

Iar după toate acestea a urmat ședința Dermio facial care ne alcalinizează organismul, corpul intră într-o stare de bine, se relaxează. Nu există contraindicații pentru acest tratament. Este pentru persoanele alergice, persoanele care suferă de migrene, pentru orice vârstă, inclusiv pentru persoanele gravide. Terapia Oxigen se poate face atât corporal, cât și facial. Această terapie se poate face o dată la 10 zile. Nu are miros, nu se vede, nu se aude, dar își face treaba. Echilibrează ph-ul și stimulează producția de colagen.

După aproape o săptămână de la acest tratament, pot să afirm că tenul meu arată wow! De atunci, nu am făcut altceva decât să îl demachiez zilnic. Porii sunt vizibil micșorați, tenul este foarte luminos, întinerit, iar ridurile sunt estompate. Starea de bine pot spune că s-a îmbunătățit considerabil.

Nu știu dacă are legătură cu venirea copiilor mei de la țară, de la bunici sau pur și simplu Terapia Oxigen chiar îți aduce o stare de bine. Sunt mult mai calmă, mai optimistă, energia mea este debordantă! Dar am copiii de 5 ani și parcă nu am fost niciodată așa…

Iulia

*

Încearcă și tu Terapia Oxigen de la Cinnamon Beauty Salon! Detalii, aici.