Tips & tricks de beauty pe care sigur nu le știai

tips tricks beauty

Multe dintre lucrurile care te fac să te simți frumoasă sunt adesea micile tips & tricks pe care le auzi din vorbă în vorbă. Alternative creative la produse scumpe, sfaturi care fac diferența sau cum să faci machiajul să reziste mai mult. După ce am stat la povești cu expertele noastre, Cinnamon Beauty Salon propune o listă de trucuri mai puțin cunoscute, de la femei îndemânatice.

Exfoliază-ți buzele cu periuța de dinți

Ai buzele uscate, dar ai nevoie de o soluție rapidă, înainte de a ieși în oraș? Periuța de dinți este, poate, cea mai la îndemână metodă de a scăpa de pielea moartă de pe buze. Dă-te cu balsam de buze și masează-le cu periuța de dinți, prin mișcări ușoare și circulare, pentru a îndepărta pielea moartă.

Fă-ți parfumul să reziste mai mult

Între părerile împărțite cum că parfumul de bărbați ar rămâne pe piele mai mult și nuanțele dintre apă de toaletă sau apă de parfum, îți propunem soluția pentru zile lungi de ”alergat” prin oraș. Indiferent ce parfum folosești, înainte de a te da cu parfum, aplică un strat subțire de vaselină la nivelul pielii pentru un miros care persistă.

Nu cu toate măștile de păr trebuie să stai peste noapte

Într-un scenariu ideal, fiecare spălare pe cap e anticipată de o mască de păr pretențioasă, dar care dă rezultate. Însă, într-un scenariu realist, poți să-ți satisfaci părul și fără ore compromise. Masează-ți scalpul cu ulei de cocos și lasă-l să se îmbibe pentru trei minute. Rapid, de zi cu zi, dar cât se poate de eficient. 

tips tricks beauty 2

Pentru serile în care ai uitat să cumperi demachiant

Oricât am vorbi despre pașii esențiali în rutina de seară, există și acele seri în care uiți să oprești la Mega pentru un demachiant. Dacă ai în casă ulei de cocos sau ulei de migdale, află că-l poți folosi pe post de demachiant.

Când tenul tău arată uscat după fondul de ten

Dacă pățești des să aplici fond de ten și să nu te satisfacă aspectul uscat al tenului machiat, încearcă altfel. Înainte de aplicare, combină fondul de ten cu puțină cremă hidratantă. Un upgrade care te scutește de a-ți cumpăra un alt de fond de ten, mult prea devreme.

Orice ruj poate fi mat

Nu în fiecare zi ”simțim” sideful. Pentru atunci când parcă nu e locul lui, aplică rujul, pune-ți un șervețel deasupra buzelor și presară pudră de talc sau pudră translucidă peste șervețel. Rezultatul este același ruj preferat, dar mat pentru o zi. 

tips tricks beauty 3