Coafuri pentru păr mediu în 2021

Coafuri pentru păr mediu

Vă prezentăm în rândurile de mai jos 17 coafuri pentru păr mediu, pentru femei, care sunt printre cele mai versatile. „Mediu” poate însemna atât de multe lucruri! Nu numai asta, dar este și cea mai comună lungime a părului.

Cu toate acestea, stilurile pe care le poate avea o femeie cu păr de lungime medie sunt cu mult peste medie.

Pentru a profita de tot acest potențial, este necesar să dai frâu liber curiozității tale și să începi să experimentezi cât mai multe stiluri. Poate că a sosit timpul acelui moment de inspirație și vei face transformarea pe care o doreai de mult timp. Oferă-i un look proaspăt părului tău. Iată câteva idei cu ajutorul cărora să te inspiri.

Coafuri pentru păr mediu, de vară

În galeria de mai jos vei găsi preferatele tuturor – coafuri pe care le întâlnim căutând prin bloguri populare de beauty și hairstyle. Uită-te cu atenție! Vei putea găsi câteva idei pe care nu ai cum să nu le încerci!

1. Coafură păr mediu în trepte

coafura par mediu

Pentru unii, purtarea părului desprins este un gând înfricoșător, deoarece părul tinde să arate plat și plictisitor. Dacă îți sună cunoscut, o tunsoare lungime medie, care poate fi ușor coafată drept, este cea mai potrivită pentru tine. Treptele vor oferi o textură suplimentară, păstrând unele șuvițe mai scurte în jurul coroanei capilare.

2. Bob cu volum și șuvițe

coafura par mediu

Aceasta este mai mult o variație a boburilor tradiționale cu un ingredient special care să ofere savoarea necesară: șuvițele. Este aproape un shag, cu excepția faptului că este neted și ușor rotunjit, nu dezordonat.

3. Bob lung deconectat cu șuvițe

coafura par mediu

S-au dus vremurile în care bobul era cuminte și plictisitor. Boburile de astăzi îmbrățișează straturi agitate și tehnici moderne de vopsire. Una dintre coafurile distractive cu care să te joci este decolorarea, o nouă abordare a stilului ombré.

4. Bob blond despărțit pe centru

coafura par mediu

Dacă vrei o coafură pentru păr mediu, îți poți despărți cu ușurință părul la mijloc, fără ca acesta să pară plat și plictisitor. Aranjază-ți buclele în valuri dezordonate, neuniforme, pentru o atmosferă fără efort. Completează coafura cu o culoare blondă, proaspătă și rece pentru a adăuga strălucire părului.

5. Coafuri pentru păr mediu, cu straturi în penaj

coafura par mediu

Iată o idee drăguță de tunsori de lungime medie pentru femeile care caută un aspect sofisticat și fără griji. Straturile în penaj se aranjază în funcție de forma capului, creând textură și mișcare pentru părul drept.

6. Bob ciocolatiu dezordonat

coafura par mediu

Dacă ai părul fin și drept, adăugă un pic de emoție și oferă-i un bob simplu, neted, care abia pășește umerii. Capetele tăiate în vârf atrag interesul coafurilor de aceeași lungime.

7. Caramel Balayage

coafuri par mediu

Balayage de ciocolată și caramel adaugă aromă fiecărui tip de păr. Amplasate divers, șuvițele mai deschise evidențiază părul de lungime medie, aducând o doză suplimentară de prospețime și dimensiune bobului. Pentru un ten mai luminos, firele care se apropie de obraji trebuie să fie mai deschise la culoare, așa că alege caramelul în locul ciocolatei.

8. Negru și blond provocator

coafuri par mediu

Dacă simți nevoia să experimentezi cu părul lung până la umeri și să faci o schimbare readucând la viață partea neîmblânzită din tine, aici găsești inspirația. Arătând rădăcini întunecate și contrastându-le cu lungimi de platină sau blond cenușiu. Acest stil midi este destinat persoanelor îndrăznețe cărora le place să capteze atenția.

9. Balayage blond stratificat

coafuri par mediu

O variantă mai îndrăzneață a bobului este creată prin tăieturi stratificate, bucle decolorate și stiluri ciufulite. Cu acest trio, rutina ta de styling de dimineață poate fi redusă la minimum, deoarece aici imperfecțiunea este scopul.

10. Breton și străluciri de caramel

coafura par mediu

Adaugă o dimensiune curioasă coafurii tale, evidențiind subtil baza (dar respectând aceeași familie de culori). Completează noul stil cu breton – un plus dulce pentru orice tunsoare midi!

11. Coafuri pentru păr mediu, cu vârfuri răsturnate

coafura par mediu

Te gândești să adopți un stil puțin mai lung? Cu părul dincolo de umeri și un breton lung unghiular, poate? Vârfurile texturate pot fi ondulate sau răsturnate pentru un stil superb, plin de adâncime și energie.

12. Messy și strălucitor, cu nuanțe de caramel

coafura par mediu

Îmbunătățirea coafurilor de lungime medie cu valuri sau bucle dezordonate este cea mai bună alegere pentru femeile ocupate. Iar evidențierea de caramel, așezată în mod redus pe tot părul, face ca nuanțele să apară rarefiat printre firele de păr, adăugând o tentă luminoasă ușoară și fresh.

13. Shag blond cenușiu cu breton

par

Shag-urile sunt în mod inerent o tunsoare alternativă, însă asocierea cu un ton cenușiu duce coafura la nivelul următor. O mulțime de straturi cu vârfuri ascuțite și breton completează o garderobă mai îndrăzneață.

14. Bob dezordonat extra voluminos

par

Cheia pentru a te trezi în fiecare zi cu părul voluminos este găsirea unei tunsori texturate potrivite și a unui spray texturizant de calitate. Un bob lung cu straturi neregulate va avea acest efect asupra părului tău, iar pentru a obține aspectul și mai voluminos, păstrează părul în valuri dezordonate.

15. Shag mediu castaniu

par

Un shag cu aer masculin este o opțiune excelentă dacă încerci să-ți lași părul să crească de la scurt la mediu. Straturile rase și neuniforme păstrează tunsoarea edgy și modernă. Bretonul lateral atinge sprâncenele și adaugă o senzație arzătoare.

16. Negru maroniu îndrăzneț

par

Un shag este o modalitate populară de a purta părul mediu pe măsură ce treci de la lungimi scurte la lungi. Cere-i stilistului să-ți despartă lateral părul și să lucreze cu buclele tale naturale pentru a te asigura că se curbează în jurul pomeților și îți încadrează frumos fața.

17. Coafuri pentru păr mediu: Shag ciocolatiu, centrat

par

Dacă ai părul des și foarte drept, poate fi ușor modelat în această coafură medie trendy. Bobul texturat oferă o varietate de opțiuni de styling în care poți face tu schimbările. Îți poți aranja părul purtându-l sub diferite texturi, de la drept la creț.

Ți-ai găsit inspirația?

Dacă nu te-ai hotărât încă, dar știi că vrei să faci o schimbare de look, vino la noi și te ajutăm și cu sfaturi, nu doar cu tunsoarea. Îți suntem alături și avem grijă de părul tău!

Ne găsești la Cinnamon Beauty Salon Tunari, Ferdinand și Traian.

Te așteptăm!

2 raspunsuri

Comentariile sunt închise.