Ofertă valabilă exclusiv în luna Septembrie

Tratament cosmetic complet Weyergans – 350 lei  + CADOU o ședință de spălat + coafat din perie

Frumusețe în toată splendoarea sa - acum la dublă doză! Achiziționează tratamentul cosmetic complet Weyergans și noi îți dăruim momentul perfect de răsfăț: o ședință de spălare și coafare cu peria CADOU!

Dă-i o șansă conceptului de îngrijire a pielii inteligent, cu cele mai moderne produse profesionale, particularizate pentru problemele tenului tău. Iar noi te recompensăm cu o sesiune de răsfăț în departamentul Coafor!

3

De ce Weyergans high care® cosmetics?
Serviciile Cinnamon Salon

De peste 35 de ani, produsele Weyergans se disting pe piața avizată a tratamentelor cosmetice prin rezultate vizibile, dar și prin prioritizarea protecției pielii tale.

Tratamentele cosmetice Cinnamon includ tot necesarul pentru un ten garantat revitalizat, purificat și regenerat.

Succesiunea aplicării este demachiere, tonifiere, extracții (la nevoie), peeling, acizi de fructe (la nevoie), mască, masaj facial, ser, cremă de final – adaptate fiecărui tip de ten.

 

yj 1

Cosmeticienele Cinnamon sunt acreditate să aplice tratamentele în maximă siguranță și în conformitate cu standardele Weyergans Professionals. O ședință Weyergans are durata standard de 1 oră și 30 de minute. Este recomandată reprogramarea lunară pentru rezultate consistente și de lungă durată. Găsești mai jos prezentarea pachetelor Weyergans pentru tenul tău, indiferent de particularitățile lui.

Pentru orice tratament cosmetic Weyergans (Timeless, Green & Rosacea, în funcțiile de nevoile tenului tău) în valoare de 350 lei achiziționat, primești cadou un pachet special pentru părul tău, care conține o ședință de spălare & coafare cu peria, în valoare medie de 115 lei.  

  

Pentru pielea ta, pentru părul tău și, în special, pentru tine.

High Care® Timeless
Frumusețe „fără vârstă”

Seria Timeless stabilește noi standarde datorită ingredientelor unice, foarte active. Ingredienții principali, extractul de vâsc și proteina din mătase, redau abilitatea naturală a pielii de a se regenera, efect de reactivare a puterii anti-oxidante a celulelor. 

Protocolul anti-aging este o sesiune facială hands-on de 1 oră și 30 de minute, încadrată într-o rutină de skincare lunară.

Produse folosite în tratament

w
WEYERGANS ROSACEA

High Care® Rosacea
Când pielea se înroșește

Seria Rosacea oferă o îngrijire blândă, pentru pielea sensibilă, afectată de rozacee sau de couperoză. Cu efect puternic de echilibrare și de protecție, tratamentul conține o serie de produse atent dezvoltate pentru pielea vascularizată și fragilă.

Protocolul anti-rozacee este o sesiune facială hands-on de 1 oră și 30 de minute, încadrată într-o rutină de skincare lunară.

Produse folosite în tratament

High Care® Green
Hidratare în fiecare zi

Weyergans High Care® Green îți împrospătează și îți menține sănătoasă pielea, cu o hidratare abundentă și ingrediente pure, cu efect de regenerare. Gama dă un boost de strălucire și de finețe rutinei tale de îngrijire a tenului, și acționează ca un strat protector față de influențele negative asupra mediului în care trăim.

Protocolul de hidratare și îngrijire este o sesiune facială hands-on de 1 oră și 30 de minute, încadrată într-o rutină de skincare lunară.

Produse folosite în tratament

WEYERGANS GREEN

Completează formularul de mai jos pentru a beneficia de oferta lunii Septembrie!

Weyergans high care® cosmetics este gama de produse de skincare de top de care pielea ta are nevoie. Iar noi te recompensăm cu pachetul de îngrijire a părului: spălat + coafat perie, gratuit.

Lasă-ne datele tale și te sunăm noi pentru programare.

Hai la Cinnamon!

De ce să alegi Cinnamon Beauty Salon?

w
În septembrie, nu mai face compromisuri în privința frumuseții tale! Cumpără tratamentul cosmetic Weyergans și bucură-te de o experiență completă la salonul tău preferat: pachetul de spălare & coafare cu peria vine CADOU!

Oferă-ți răsfățul meritat cu doar o programare.

Sună-ne pentru programare:
Sau lasă-ne datele și te sunăm noi:

Ofertă disponibilă în următoarele locații

TUNARI
CINNAMON SALON
FERDINAND
CINNAMON SALON
TRAIAN
CINNAMON SALON

Despre salonul nostru

echipa tunari

Noi suntem Cinnamon Beauty Salon. Avem 12 ani de experiență pe piața de beauty din București, cu trei saloane de înfrumusețare.

Ar putea suna așa, sec, rece, orientativ. Sau ar putea însemna că: